2024. május 25., szombat

Katalógus

Hosszabbítás

eKönyvtár

Weboldalaink

Timár Kriszta Könyvklubja a Somogyiban – Khaled Hosseini: Papírsárkányok

0
Timár Kriszta Könyvklubja a Somogyiban – Khaled Hosseini: Papírsárkányok

Dátum/Időpont
2024. 05. 15. szerda
17:00–18:30

Helyszín
Központi könyvtár
Központi könyvtár, Szeged, Dóm tér 1–4.Októberben könyvklub indult a Somogyi-könyvtárban, amelynek keretében havi egy alkalommal a „könyvkibeszélős” összejövetelekre várnak mindenkit, aki szereti a jó könyveket és szívesen beszélgetne a közösen olvasott regényekről.

A Könyvklub nyolcadik, májusi összejövetelén Khaled Hosseini: Papírsárkányok című történetéről cserélhetik ki gondolataikat a résztvevők.

***

A könyvklub minden alkalommal olyan regényekkel foglalkozik, melyek slágerolvasmánynak számítanak: vezetik az eladási listákat és a Somogyiból is sokan kölcsönzik. A szervezők törekednek olyan közös könyveket választani, melyeket azok is szívesen vesznek majd a kezükbe, akik csak ritkán, az igazán jó sztorik kedvéért szánnak időt az olvasásra. Ígérik, hogy a könyvklub minden regénye megéri majd, hogy megismerjék, a műfaji sokszínűség pedig garantálja, hogy különböző érdeklődésű olvasók is találnak majd időről időre kedvükre való olvasmányt.

A későbbiekben a könyvtár kommunikációs csatornáin (hírlevél, közösségi oldalak, honlap, valamint a könyvtár közösségi terei) értesülhetnek az érdeklődők a klub összejöveteleinek időpontjáról, meghívott vendégeiről, valamint a kibeszélésre javasolt könyvekről.

Várnak mindenkit, aki szívesen csatlakozna rendszeresen vagy akár csak időnként a könyvklubhoz.

A rendezvény helyszíne az 1. emeleti Zeneszoba.


Amennyiben érdeklődik a havonta megrendezésre kerülő könyvklub iránt, szeretne értesítést kapni arról, hogy mi lett a választott havi könyv és milyen érdekességeket lehet tudni róla, valamint, hogy mikor lesz a következő találkozó, iratkozzon fel a hírlevélre. Ezt megteheti, ha a Somogyi-könyvtár honlapjának legaljára görget, teljes nevét és e-mail címét megadja, valamint kipipálja a „Timár Kriszta Könyvklubja a Somogyiban” és az „Elfogadom az adatvédelmi irányelveket” opciókat, majd a Feliratkozás gombra kattint.

 


Kategóriák:

Címkék: