2023. december 11., hétfő

Katalógus

Hosszabbítás

eKönyvtár

Weboldalaink

Nyomkereső játék: Nyomozz velünk! – 1 megoldás 12 helyszín

0
Nyomkereső játék: Nyomozz velünk! – 1 megoldás 12 helyszín

Dátum/Időpont
2023. 11. 25. szombat
10:00–13:00

Helyszín
Központi könyvtár
Központi könyvtár, Szeged, Dóm tér 1–4.


Élményvadászok figyelem!
Csatlakozzatok hozzánk egy lenyűgöző kalandra a „Nyomkereső programsorozatunk Nyomozz velünk! – 1 megoldás 12 helyszín” rendezvényünkön!
A Bűnmegelőzési Osztály és a Somogyi-könyvtár összefogott, hogy egy olyan eseményt hozzon létre, amelyben együtt nyomozhatunk egy rejtélyes lopás ügyében.
🕵️‍♂️ Ezen a fantasztikus rendezvényen kódokat fejthettek meg, rejtvényeket oldhattok valamint titkokat fedezhettek fel 12 izgalmas állomáson keresztül.
🕰️ Gyűjtsétek össze a kulcsfontosságú nyomokat, és segítsétek a rendőrséget és a könyvtárat a bűntény megoldásában.
💼 Várunk mindenkit, a kisgyermekektől kezdve a felnőttekig.
👫 Hozzatok létre csapatokat a családtagokkal vagy barátokkal, és merüljetek el egy kreatív és szórakoztató játékban, ahol a múlt és a jövő találkozik!
🔍 Ez a különleges kaland nem csupán egy játék; ez egy élmény, amely részese lehet mindenki.
🌐 És hogy még érdekesebb legyen, a nyomozás során olyan fontos témákat érintünk, mint az áldozatvédelem, vagyonvédelem, online biztonság, felelős állattartás, és természetesen az izgalmas krimi olvasmányok sem maradnak ki.
🎉 A meglepetés nyeremény csak azoké lesz, akik sikerrel járnak a rejtély megoldásában! + Minden résztvevő kap egy 3D nyomtatóval készített Sherlock Holmes-kulcstartót.

Gyertek el, és legyetek részesei ennek az izgalmas keresésnek az „1 megoldás 12 helyszín rendezvényünkön”! Teremtsetek emlékezetes pillanatokat együtt csapatként! Ne hagyjátok ki ezt az egyedülálló élményt!
A rendezvény a CSCSVMRFK Bűnmegelőzési Osztály és a Somogyi-könyvtár és a közös rendezvénye – ingyenes és nyitott minden érdeklődő számára.


Kategóriák:

Címkék: