Látogatás a Csillagbörtönbe a Kulturális Örökség Napok alkalmából

A regisztráció BETELT!

Közlemény – Kiadva: 2023. 09. 18. 14:30

A Somogyi-könyvtár elnézést kér minden érdeklődőtől, aki a Kulturális Örökség Napjai alkalmából a Szegedi Fegyház és Börtön, köznapi nevén Csillagbörtön látogatási lehetőségéről – a korlátozott létszám miatt – lemaradt.

A könyvtár honlapján előzetesen közzétett jelentkezési feltételek között, az intézmény felhívta a figyelmet az erősen korlátozott létszámra. Valamint felhívta a figyelmet a jelentkezésekre megadott időpontokra is, amelyek között már a szeptember 15-e, péntek is szerepelt, egyéb más későbbi időpontokkal egyetemben.

Sajnálattal szembesültünk, hogy a könyvtár honlapján megjelent információ a különböző csatornákon módosult, így néhányan abban a hiszemben érkeztek szeptember 18-án, hétfőn reggel regisztrálási szándékkal a könyvtárba, hogy a jelentkezési lehetőség ekkor veszi kezdetét, azonban a férőhelyek egy része már betelt, így nem minden érdeklődő fért bele a biztonsági okokból korlátozott keretbe.

Elnézést kérünk mindenkitől, aki a Csillagbörtön látogatási lehetőségéből a fenti okok miatt kimaradt! A Szegedi Fegyház és Börtön vezetésének pedig ezúton is köszönjük, hogy a megadott keretek között, kulturális céllal lehetővé teszi az intézmény meglátogatását!