Rendezvény

Minden nő számít, minden élet számít
2021. június 7-től 11-ig
A központi könyvtárban és a fiókkönyvtárakban


Eredeti terveink szerint márciusban köszöntöttük volna a Nemzetközi Nőnap alkalmából a hölgyolvasókat a Mályvavirág Alapítvánnyal együttműködve.
Noha a járványhelyzet felülírta ezt a programunkat is, ígéretünk szerint egy új időpontra tettük át a nők köszöntését, ünneplését.


Programunk fókuszában a női egészség áll, mert nagyon fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet az egészségtudatos szemléletre, prevencióra, a rákszűrések jelentőségére.

2021. június 7-e és 11-e között azon női olvasókat, akik a Somogyi-könyvtár főépületében és bármelyik fiókkönyvtárában kölcsönöznek vagy beiratkoznak, a Mályvavirág Alapítvánnyal együttműködve köszöntjük apró figyelmességgel, különböző ajándékokkal (pl. Zsákbamacska könyvvel), tájékoztató anyagokkal.

A Somogyi-könyvtár 2021. januárjában már részt vett az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét programsorozatában egy kiemelt könyvajánlóval. A Mályvavirág Alapítvánnyal tervezett további, közös programjaink segítségével a jövőben is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a nők tudatossá váljanak egészségük megőrzése terén.

Minden nő számít, minden élet számít - talán ez a Nőnap egyik legfontosabb üzenete.

FONTOS! Rendezvényeinket, kiállításainkat csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő, 18. életévüket be nem töltött személyek látogathatják. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, a helyszínen a maszk használata kötelező.

Rendezvények

Szegedi Vakáció a fiókkönyvtárakban, 2021
2021. június 2-tól augusztus 9-ig
A Somogyi-könyvtár fiókkönyvtáraiban
Robotikatábor
2021. augusztus 2–6.; 2021. augusztus 9–13.
Dóm tér 1–4., Gyermekkönyvtár

Játékok Játékok

Játékok, pályázatok

  • Könyvkirály
  • Irodalmi villámkvíz 2020
  • Kvízjátékok
 

Képek a rendezvényekrő‘l