Fórum Fórum

Vissza

Vietnam

Vietnam
Válasz
2019.10.24. 5:33
Con Dao a különlegen összetett kultúrák, történelmi emlékhelyek, világörökségek iránt érdeklődők és nem utolsó sorban az angol nyelv alaposabb megismerésére, gyakorlására vágyók szigete!Tudtad, hogy a máltai neolit templomok rejtélyesebbek és idősebbek, mint az angliai Stonehenge? Nem? Akkor fedezd fel velünk a Földközi-tenger igazi gyöngyszemét, Máltát! Ismerd meg az ősi kultúrákat, a brit hódítások időszakát – s mindközben még az angol nyelvet is tanulhatod, gyakorolhatod, anyanyelvi környezetben és tanárokkal!A túrára bármilyen szintű angol nyelvtudással lehet jelentkezni! Ha teljesen kezdő vagy, az sem baj! 
1. Meddig érvényes?
Az utazási utalvány a kiállítástól számítva 1 évig érvényes Ha nagyobb összeget veszek és egyszerre nem használom fel a maradék elveszik?Nem, részleteiben is felhasználható.
2. Ki használhatja fel?
Mivel utazási utalványunk bemutatóra szól, így bárki a családból baráti körből aki az irodánkba bejön, eredetiben bemutatja felhasználhatja!
3. Ha többet veszek akár több családtagnak akkor összevonhatják?
Mivel utazási utalványunk bemutatóra szól, így bárki a családból baráti körből aki az irodánkba bejön, eredetiben bemutatja felhasználhatja!
4. Ha vidéki rokonnak, barátnak családtagnak adom de nem tud feljönni kiválasztani az utat akkor mi lesz?
Nem probléma, irodánk a hét minden napján nyitva van, és szívesen küldünk emailen ajánlatot, melynek elfogadása után a szerződést leküldjük emailen és ennek elfogadása után az utazási utalványt részben vagy egészben fel tudja használni ahogy a vendég szeretné és az esetleg fennmaradó összeget a vendég utalással vagy bankszámlánkra való ráfizetéssel esetleg személyesen is megteheti.
Előnyök:
•Gyors ügyintézés, Ön az otthonából adhat életre szóló ajándékot barátainak, szeretteinek.
Vietnam vízum érkezésükkor online.
•Többféle alkalomhoz illő nyomtatványaink közül választhat, aza alkalomnak megfelelően.
•Az ajándékozott tetszése szerinti időpontban használhatja fel.
•Az ajándékozott több millió utazási ajánlat közül válogathat kedvére.
Source: getvietnamvisa.com
0 (0 Szavazatok)