Rendezvény

Somogyi-könyvTÉR
2019. augusztus 28–31. (szerda-szombat)
Újszeged, Partfürdő


SZINezz, hímezz, „SzóSzegedelő” és 40 pontos játszma a Partfürdőn

Új játékokkal és értékes nyereményekkel várja a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) közönségét az újszegedi Partfürdőn a Somogyi-könyvtár.


A rendezvény kísérőprogramjait évek óta hagyományosan gazdagító Dóm téri bibliotéka sátránál irodalmi, logikai és ügyességi játékokkal pihenhetik ki a koncertek fáradalmait a SZIN vendégei.
Ebben az évben a Somogyi-könyvtár standjánál Szeged ritkaságaival, jellegzetességeivel (szegedikumok) ismert és kevésbé ismert érdekességeivel találkozhatnak a hozzánk látogatók.
Helyismereti gyűjteményünk gazdag állományát kiaknázva számos olyan játékunk született, mely e neves, 300 éves évforduló témájával foglalkozik.

A töretlen népszerűségnek örvendő „Könyves vakrandi” mellett a fiatalok idén kipróbálhatják a „Szeged 300” kirakóinkat, Szegedi papucsot idéző ajándék könyvjelzőt készíthetnek, a vállalkozó kedvű fesztiválozók, pedig a Szegedre szabott 40 pontos játszma névre hallgató játékunkban is kipróbálhatják magukat. Aki jól teljesít, idén sem távozik üres kézzel a könyvtár sátrától, könyvajándékok és apró meglepetések várják a fesztiválozókat.

2019. augusztus 31-én (szombat) Bene Zoltán író, a Szeged várostörténeti és kulturális folyóirat főszerkesztője lesz a vendégünk. A hozzánk látogatók kipróbálhatják a Szegedre szabott „Crime Writers” társasjátékot, kreatív írással egybekötve.

 

Nyereményjátékainkért figyeld Facebook-oldalunkat

További információk a Civil Falu programjairól

A SZIN hivatalos honlapja

 

Rendezvények

Játékok Játékok

Játékok, pályázatok

  • Könyvkirály
  • KÖNYVvadászat
  • Home Taílent
  • Kvízjátékok
  • Fotókihívás
 

Képek a rendezvényekrő‘l