Megvásárolható kiadvány

Andóczi Balogh Éva: Észrevétlen kutatás
Táblás és társasjátékok könyves környezetben

[ill. Nagy Dániel]
Budapest : Nemzeti Tankönyvkiadó ; Szeged : Somogyi-könyvtár, 2008

Ár: 550,- Ft

Kedves ismeretlenül is ismerős kollégám!

Valószínűleg "fegyvertárad" gyarapodásának reményében böngészed most ezt a kiadványt. Szakmai kihívás Neked is az a nebulócsapat, amelyet gondjaidra bíztak. Látod őket olykor elhalmozva, olykor meginogva vagy talán agyonnyomva kikandikálni a rájuk zúduló információhalmaz alól. Van, amitől megkímélnéd őket, és bőségesen akad olyan is, amit magad is szívesen rájuk pakolnál, mert nincs olyan megrakott szekér, amire ne férne még. Az azonban nem mindegy, hogyan pakolunk arra a szekérre, hogy minden rajta maradjon, és még nehéznek se találtassék.

Szeretettel és tisztelettel hívom fel a figyelmed a táblás játékokra, amelyek szolgálatunkba állítva keretet adhatnak a tanítási-tanulási folyamatoknak.

"A játék, a játszás a gyermeket megtanítja: cselekedni, önmagán uralkodni, másokkal együtt munkálkodni, bizonyos szabályokat megtartani, egy célra összpontosítani, képességeit másokéval összemérni..." (Bartha Árpád)

Ha rendelkezésedre áll (az általad kiválasztott témáról) egy jókora halmaz érdekes könyv, ha azt szeretnéd, hogy a gondjaidra bízott gyermekcsapat ebben a könyvhalmazban búvárkodjon, ha azt szeretnéd, hogy mindezt egy időben, egy térben valamint rendezetten tegyék: tégy próbát!

 

Rendezvények

Temesi Mária előadása a Bohéméletről
2018. december 18. (kedd) 16 óra
Dóm tér 1-4., 1. emeleti zeneszoba
Kerekítő Mondókás Móka
2018. december 19. (szerda) 10 óra
Északvárosi fiókkönyvtár, Gáspár Zoltán u. 6.
Olvasni menő!
2018. december 19. (szerda) 16.30
Északvárosi fiókkönyvtár, Gáspár Zoltán u. 6.

Játékok Játékok

Játékok, pályázatok

  • Színházi - könyvtári játék
  • Könyvkirály
 

Képek a rendezvényekrő‘l