Könyvajánló

Utazz itthon!
A hónap könyve, 2020. július–augusztus

Nem kell feltétlenül a világ végére menned, Magyarországon is találhatsz csodálatos, meglepő, lenyűgöző helyeket

Fedezd fel Magyarország különleges tájait és gyűjts életre szóló élményeket! Ehhez nyújt  segítséget a nemrég megjelent Élmények és látnivalók Magyarországon útikönyv legújabb kiadása.

915 magyarországi település látnivalói és 72 féle tipp nyújt kikapcsolódási és feltöltődési ötleteket családoknak, baráti társaságoknak, természetjáróknak, a bor és gasztronómia szerelmeseinek, bicajosoknak, vagy épp túrázóknak…, de nem feledkezünk meg a várak és kastélyok szerelmeseiről, a zarándokokról, vagy a különleges természeti kincsek rajongóiról sem. Sőt a könyvben helyet kaptak az ország legjobb fesztiváljai, wellness és gyógyturizmust kínáló helyei és megannyi élmény, amelyet az alábbi 8 fejezetben kínál az utazóknak, interaktív tartalommal és formátumban 802 fotóval illusztrálva.

Több mint 1000 izgalmas tipp egyetlen élményútikönyvben!

Kirándulnál a családdal, bringáznál a barátaiddal, ennél egy jót, vagy épp valami extrém kalandra vágysz? Szeretnéd a hétvégét valami felejthetetlen közös kalanddal feldobni? Esetleg valami titkos helyet keresel, hogy elvonulhass a világ zaja elől?

Nyaralj itthon, mert vár a Balaton, az Alföld, a csodálatos hegyek, sokszínű városok vagy vedd nyakadba és fedezd fel Budapest rejtett titkait!

ODR ODR

ODR

A szolgáltatás célja a Somogyi-könyvtár állományában nem található dokumentumok hozzáférhetővé tétele olvasóinknak más könyvtárak gyűjteményéből.
Bővebben

TOP10 - legolvasottabb könyvek TOP10 - legolvasottabb könyvek

Vadiúj könyvek

 

A legújabbat, a legfrissebbet keresi?
Ön szeretné elsőként kézbe venni és fellapozni?
 

Minden héten vadiúj könyvekkel jelentkezünk!

Ajánljuk


A hónap könyve, 2020. november

Ázsia művészete. A százéves Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum gyűjteményei. Fajcsák Györgyi szerk.

Szeged - a város folyóirata


A szeged-csanádi egyházmegye 990 éve
A Tajthy-villa titkai
Madácsy László hagyatékából: Móra Ferenc, a szegedi költő
Pipás Pista asszony, a tanyai férjek gyilkosa