Könyvajánló

Csak előre! : MOL-Pick Szeged kézilabdacsapat : évkönyv, 2014
2015. január

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata egy remek évkönyvvel jelentkezett 2014. év végén, melynek borítóján az EHF Kupában aratott diadal szegedi ünneplése látható, amikor Vadkerti Attila a magasba emeli a trófeát, és a Dugonics téren összegyűlt 8000-es tömeg éljenzik.

Méltó megünneplése ez 2014-nek, a nemzetközi sikernek, az eredményes csapatnak, a stábtagoknak és persze a szurkolóknak. A MOL-Pick Szeged vezetői és játékosai a szegedi Somogyi-könyvtárban mutatták be a csapat évkönyvét egy sajtótájékoztató keretében és természetesen a szurkolóktól körülvéve. „Az idei sikerek is arra köteleztek minket, hogy az eddigieknél is professzionálisabb évkönyvet készítsünk.”- mondta a bemutatón Szögi Nándor, a klub ügyvezető igazgatója a műről. A csapat évkönyvét remek fotók és modern megjelenés jellemzi. A közel 100 oldalas kiadványból az olvasók még jobban megismerhetik a csapatot, minden szegedi játékost egész oldalas fotóval is bemutatnak.

A könyvben helyet kaptak az utánpótláscsapatok is, a hétévesek csapatától egészen a huszonháromévesek együtteséig. Emellett sok-sok meccsfotó, ellesett pillanat eleveníti fel a 2014-es évet.

A könyv egyediségét mutatja, hogy egy csapatplakát is helyet kapott a kiadványban, mégpedig úgy, hogy a poszter a könyvből könnyedén kivehető, dedikálásra is alkalmas, így az autogramok könnyen begyűjthetők.

A könyvtárunkban megtalálható példányt dedikálták: Roberto García Parrondo, Illyés Ferenc, Ancsin Gábor, Juan Carlos Pastor, Marko Krivokapic.

Piri Ildikó

Rendezvények

Tízórai
2020. február 25. (kedd) 10.30
Móra Utcai Fiókkönyvtár, Móra u. 21.
„Liber iste pertinet...” – mesteremberek, tulajdonosok és olvasók
2020. február 26. (szerda) 16.30
Dóm tér 1–4., 3. emelet
Döme Barbara: Nők a cekkerben
2020. február 26. (szerda) 16.30
Stefánia Fiókkönyvtár-klub, Stefánia 2.

Játékok Játékok

Játékok, pályázatok

  • Könyvkirály
  • Könyvtári – színházi játék
 

Képek a rendezvényekrő‘l