Könyvajánló

Csak előre! : MOL-Pick Szeged kézilabdacsapat : évkönyv, 2014
2015. január

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata egy remek évkönyvvel jelentkezett 2014. év végén, melynek borítóján az EHF Kupában aratott diadal szegedi ünneplése látható, amikor Vadkerti Attila a magasba emeli a trófeát, és a Dugonics téren összegyűlt 8000-es tömeg éljenzik.

Méltó megünneplése ez 2014-nek, a nemzetközi sikernek, az eredményes csapatnak, a stábtagoknak és persze a szurkolóknak. A MOL-Pick Szeged vezetői és játékosai a szegedi Somogyi-könyvtárban mutatták be a csapat évkönyvét egy sajtótájékoztató keretében és természetesen a szurkolóktól körülvéve. „Az idei sikerek is arra köteleztek minket, hogy az eddigieknél is professzionálisabb évkönyvet készítsünk.”- mondta a bemutatón Szögi Nándor, a klub ügyvezető igazgatója a műről. A csapat évkönyvét remek fotók és modern megjelenés jellemzi. A közel 100 oldalas kiadványból az olvasók még jobban megismerhetik a csapatot, minden szegedi játékost egész oldalas fotóval is bemutatnak.

A könyvben helyet kaptak az utánpótláscsapatok is, a hétévesek csapatától egészen a huszonháromévesek együtteséig. Emellett sok-sok meccsfotó, ellesett pillanat eleveníti fel a 2014-es évet.

A könyv egyediségét mutatja, hogy egy csapatplakát is helyet kapott a kiadványban, mégpedig úgy, hogy a poszter a könyvből könnyedén kivehető, dedikálásra is alkalmas, így az autogramok könnyen begyűjthetők.

A könyvtárunkban megtalálható példányt dedikálták: Roberto García Parrondo, Illyés Ferenc, Ancsin Gábor, Juan Carlos Pastor, Marko Krivokapic.

Piri Ildikó

Rendezvények

Tízórai
2019. október 22. (kedd) 10.30
Móra Utcai Fiókkönyvtár, Móra u. 21.
Tekerős mozi
2019. október 24. (szerda) 16.30
Móra Utcai Fiókkönyvtár, Szeged, Móra u. 21.
A Gutenberg-galaxis kincsei
2019. október 24. (csütörtök) 17.30
Klebelsberg-telepi Fiókkönyvtár, Zentai u. 31.

Játékok Játékok

Játékok, pályázatok

  • Könyvkirály
  • Kvízmaraton
  • Könyvtári – színházi játék
 

Képek a rendezvényekrő‘l