Üdvözöljük könyvtárunk GatewayUK gyűjteményében! Üdvözöljük könyvtárunk GatewayUK gyűjteményében!

Üdvözöljük könyvtárunk GatewayUK gyűjteményében!


Kedves Látogatónk!

A British Council az Egyesült Királyság oktatási és kulturális kapcsolatokat építő nemzetközi szervezete, melynek magyarországi irodája tájékoztató, valamint az angol nyelv tanulását és oktatását segítő forrásokkal várja Önt könyvtárunk GatewayUK gyűjteményében.

Mit kínál a GatewayUK?

  • Angol nyelvi forrásgyűjteményt angoltanároknak és az angol nyelvet tanulóknak - kölcsönözhető tankönyveket, tanári kézikönyveket, munkafüzeteket, hanganyagokat, oktató és országismertető videókat, és válogatást a kortárs brit irodalomból. (A forrásgyűjtemény egészét áttekintheti, ha az elektronikus katalógus tárgyszó mezőjébe beírja a British Council ajándéka kifejezést.)
  • Magazinokat, valamint a brit Külügyminisztérium (Foreign Commonwealth Office) kiadványait, a brit Idegenforgalmi Hivatal (Visit Britain) tájékoztatóit
  • Kézikönyveket:

Általános információk az Egyesült Királyságról - brit politikai és társadalmi élet - gazdaság - művészetek - tudomány - környezetvédelem

Tanulási lehetőségek az Egyesült Királyságban - felsőoktatás és továbbképzés - nyelvtanfolyamok - nyári és önkéntes munkalehetőségek

Utazás az Egyesült Királyságba - szállások és utazás - látványosságok, kiállítások, szórakozási lehetőségek

 

Részletesebb információért, kérjük, forduljon a könyvtáros kollégához!
A kézikönyvek a könyvtár 3. emeletén olvashatók. A tájékoztatási pont munkatársa: Somogyi Szilvia

További információkat a British Council programjairól, nyelvtanfolyamairól a szervezet honlapján talál – britishcouncil.hu.

ODR ODR

ODR

A szolgáltatás célja a Somogyi-könyvtár állományában nem található dokumentumok hozzáférhetővé tétele olvasóinknak más könyvtárak gyűjteményéből.
Bővebben

TOP 10 - meistgelesene Bücher TOP 10 - meistgelesene Bücher

Empfehlen

A hónap könyve, 2018. június-július

A sorozat aktuális információkat tartalmaz kiváló minőségű képekkel, jól áttekinthető formában. A sorozat legnagyobb újítása a részletes, összehajtható térkép, mely nagyban megkönnyíti a város- és országjárást a turizmus szerelmeseinek.

Szeged - die Stadt Zeitschrift


A 200 évvel ezelőtt elhunyt Dugonics András emlékezete